Zoete zondag

17 november vanaf 8 uur

Beste ouders, grootouders en sympathisanten,

Wegens overweldigend succes organiseert het oudercomité dit jaar opnieuw een overheerlijke Zoete Zondag!

Schuif op zondag 17 november mee aan de ontbijttafel op school en laat je verrassen en verwennen door het uitgebreide aanbod van brood, yoghurt, fruit, ontbijtgranen, ontbijtkoeken, spek en eieren,….

Jullie zijn welkom tussen 8 en 11 uur, in de feestzaal van de school. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om op voorhand in te schrijven en betalen op rekeningnummer BE93 7374 1318 3667 mét vermelding van de mededeling die u in uw bevestigingsmail kan terugvinden. Inschrijven kan tot en met zondag 10 november!  Let wel, de plaatsen zijn beperkt.

Voor een ontbijt betaal je 15 euro per volwassen, 7 euro voor een lagereschoolkind, en 5 euro voor kleuters. Kinderen jonger dan 2,5 jaar eten gratis. In de prijs is alles inbegrepen, eten én drinken.

We kijken er alvast naar uit!

Het oudercomité

Heb je zin om een uurtje mee te helpen op Zoete Zondag, of op een andere activiteit van het oudercomité? Klik dan hieronder. Alle helpende handen zijn meer dan welkom!”

De inschrijvingen voor de Zoete Zondag zijn afgesloten.