Speelplaatsvergroening

De kogel is door de kerk, de eerste spadesteek is achter de rug! Het koste niet veel moeite om helpende handen te zoeken. ‘Vele handen maken licht werk’ was hier echt op zijn plaats. De leerlingen haalden enthousiast de eerste klinkers en betondallen uit. Aan de oprijhelling van refter 4 komt een plantenbak. Onze dakwerker bood aan om het muurtje te metselen. Met slijpschijven en schoppen werden de eerste plantgaten op de speelplaatsen gegraven en opgevuld met zwarte aarde. Meester Kevin en meester Johan hebben die nacht goed geslapen.
Woensdagnamiddag kwam de werkgroep in actie. Kinderen hadden in de zandbak al behoorlijk wat graafwerk gedaan. De kraan van papa Kristof T’ Jampens deed het diepere werk, tot ’s avonds laat. De meesters en juffen maakten het plantvak af met paaltjes en worteldoek. Op het grasperk werden de palen al voorzien voor de fruitbomen. We dromen al van de appels, kersen en noten!
Alles is klaar voor de eerste plantdag: vrijdag 31 januari en maandag 3 februari. We zijn al benieuwd!