Robby

Robby en zijn vrienden beleven weer de week van hun leven. Tijdens de week voor Kerstmis is er op school altijd wat te beleven. Dit jaar bedacht de meester om mee te doen met de speelgoedinzameling voor het buurthuis. Elke leerling mag een stuk speelgoed meebrengen. Jeroen ziet dat niet zitten, hij is bang dat zijn nieuwe papa er niet mee akkoord zou gaan. Maar dat is zonder de vrienden gerekend. Zij bedenken een fijn plan. Zal het slagen? Dat zien we vrijdag!
Intussen zijn wij onze voedselbankactie gestart. We willen het record van één en een half aanhangwagentje verbreken. Worden het twee wagentjes? Dat zou fantastisch zijn, want jaarlijks zijn er in Lochristi meer behoeftigen. Intussen stromen kinderen enthousiast met een pak de school binnen. Zelfs een oud-leerlinge kwam met een groot hart een heleboel eetwaren brengen. Zalig te zien hoe Robby’s boodschap blijft hangen. Van delen krijg je het immers warm… vanbinnen.
Heel veel dank aan alle schenkers!