De oudervereniging vertegenwoordigt alle ouders met kinderen op onze school.

Haar voornaamste taak bestaat erin alle mogelijke initiatieven te ontwikkelen om de banden tussen de ouders, de kinderen, de leerkrachten en de directie te versterken.

Via samenwerking en het organiseren van een waaier van activiteiten kan dit doel bereikt worden. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van pedagogische activiteiten, het verlenen van ondersteuning bij de vele schoolse activiteiten, het financieel steunen van de school bij aankoop van materiaal, bouwprojecten, e.d.m.

Voor problemen betreffende uw kind(eren) en de klas richt u zich steeds rechtstreeks tot de klastitularis en / of de directeur. U kunt bij de mensen van het oudercomité altijd terecht met algemene vragen, ideeën en / of voorstellen.

De voorzitter van het oudercomité is Dhr. Filip Stas en is te bereiken via mail – oudercomite.stjozef@gmail.com

Verslag oudercomité vergadering oktober [pdf]

Activiteiten oudercomité

• Zoete Zondag: ontbijt op school op 17 november
  • Nocturne- openschoolavond: 21 februari
  • Receptie eerste communie: 16 mei aansluitend na de viering
  • Receptie plechtige communie: 17 mei om 11 uur
  • Ondersteuning schoolfeest: 6 juni

Vergaderingen oudercomite
Welkom telkens in de zorgklas vlakbij het secretariaat

• 28 januari
  • 28 april
  • 26 mei

Wens je graag deel te nemen aan een werkgroep, als actief lid of als hulp. Vul dan onderstaand formulier in:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.