Het oudercomité vertegenwoordigt alle ouders met kinderen op onze school.

Haar voornaamste taak is het ontwikkelen van initiatieven en organiseren van activiteiten om de banden tussen ouders, kinderen, leerkrachten en directie te versterken.

Het oudercomité organiseerde reeds tal van activiteiten, zoals wijnproeverijen, schoolbal, zoete zondagen, …. Daarnaast verleent het oudercomité ondersteuning bij de vele schoolse activiteiten (o.a. nocturne, schoolfeest). De opbrengst van de activiteiten dient om de school financieel te steunen bij aankoop van materiaal, bouwprojecten, aankleding van de speelplaats, ….

Wie graag wil aansluiten bij het oudercomité, wil helpen bij één of andere activiteit, of vragen/suggesties/ideeën heeft, kan steeds terecht op oudercomite.stjozef@gmail.com

Activiteiten oudercomité

• Zoet ontbijt: 24 oktober 2021
  • Quiz: 29 januari 2022
  • Koekenverkoop: eind maart 2022

Vergaderingen oudercomité

Gaan door in de feestzaal van de school

• 16 september 2021 om 20u15

Wens je graag deel te nemen aan een werkgroep, als actief lid of als hulp. Vul dan onderstaand formulier in:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.