De oudervereniging vertegenwoordigt alle ouders met kinderen op onze school.

Haar voornaamste taak bestaat erin alle mogelijke initiatieven te ontwikkelen om de banden tussen de ouders, de kinderen, de leerkrachten en de directie te versterken.

Via samenwerking en het organiseren van een waaier van activiteiten kan dit doel bereikt worden. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van pedagogische activiteiten, het verlenen van ondersteuning bij de vele schoolse activiteiten, het financieel steunen van de school bij aankoop van materiaal, bouwprojecten, e.d.m.

Voor problemen betreffende uw kind(eren) en de klas richt u zich steeds rechtstreeks tot de klastitularis en / of de directeur. U kunt bij de mensen van het oudercomité altijd terecht met algemene vragen, ideeën en / of voorstellen.

Het oudercomité is te bereiken via  oudercomite.stjozef@gmail.com

Verslag oudercomité vergadering oktober [pdf]

Activiteiten oudercomité

Gezien de huidige covid beperkingen zijn er momenteel nog geen activiteiten gepland.

Vergaderingen oudercomite

in de feestzaal van de school

12 oktober 2020

Wens je graag deel te nemen aan een werkgroep, als actief lid of als hulp. Vul dan onderstaand formulier in:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.