Het oudercomité vertegenwoordigt alle ouders met kinderen op onze school.

Haar voornaamste taak is het ontwikkelen van initiatieven en organiseren van activiteiten om de banden tussen ouders, kinderen, leerkrachten en directie te versterken.

Het oudercomité organiseerde reeds tal van activiteiten, zoals wijnproeverijen, schoolbal, zoete zondagen, …. Daarnaast verleent het oudercomité ondersteuning bij de vele schoolse activiteiten (o.a. nocturne, schoolfeest). De opbrengst van de activiteiten dient om de school financieel te steunen bij aankoop van materiaal, bouwprojecten, aankleding van de speelplaats, ….

Op dit moment telt het oudercomité een 20-tal enthousiaste ouders.

Wie graag wil aansluiten bij het oudercomité, wil helpen bij één of andere activiteit, of vragen/suggesties/ideeën heeft, kan steeds terecht op

oudercomite.stjozef@gmail.com

Activiteiten oudercomité

Gezien de huidige covid beperkingen zijn er momenteel nog geen activiteiten gepland.

Vergaderingen oudercomite

in de feestzaal van de school

12 oktober 2020

online vergaderingen

1 december 2020 om 20u15

12 januari 2021 om 20u15

Wens je graag deel te nemen aan een werkgroep, als actief lid of als hulp. Vul dan onderstaand formulier in:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.