TerugDownload dit volledige album (Flickr)

Een allegaartje

We leerden in de klas heel wat over Gandhi en vooral één uitspraak bleef hangen: ‘Be the change you wish to see in the world’. Deze wilden we toch eens extra in de verf zetten en daar maakten we een heus groepswerk van. Na een beetje puzzelen kregen we het geheel aan onze muur getoverd. Wie het eindresultaat wil bekijken is meer dan welkom in 6A!
Tijdens onze uitstap naar Sunparcs in Oostduinkerke waren heel wat kinderen in de ban van de glijbanen. We probeerden deze techniek ook eens in onze klas uit. Met niets meer dan papier en kleefband werden enkele knikkerbanen op poten gezet. En ja hoor! Alle knikkers bereikten met succes de finish!
Deze maand gingen we ook voor het eerst naar de bibliotheek om leesvoer op maat te halen.
De acteur/actrice in ons kwam ook naar boven wanneer we het hadden over spreekwoorden die bij de zee horen. Kunnen jullie er enkele ontdekken aan de hand van de foto’s?
Ons allegaartje afsluiten, doen we in alle rust in de blokhut. Even gezellig samen naar een verhaal luisteren en daarna zelf al lezend aan de slag. Steeds een fijn laatste kwartiertje van de dag!Download dit volledige album (Flickr)