6B Er viel heel wat te beleven in de klas!

Er viel de laatste weken heel wat te beleven in 6B.
De spreekwoorden rond visserij werden, ter voorbereiding op de toets, passend uitgebeeld door onze acteurs.
Na ons bezoek aan Sunparcs, dachten de leerlingen met plezier terug aan die snelle glijbanen. Hoe zorgden ze er toch voor dat een persoon zo makkelijk naar beneden kon glijden? Tijdens de les techniek trachtten ze een knikker van boven naar beneden te leiden met niets meer dan papier, lijm en plakband.
Op 17 oktober smulden de leerlingen van een gezond ontbijt en leerden ze heel wat bij over het belang van de voedingsdriehoek.
Diezelfde dag trokken we ook voor de eerste keer naar de bibliotheek. Tijdens het leeseiland zochten de kinderen een comfortabel plekje, genoten ze van de rust en lieten hun fantasie de vrije loop gaan bij het lezen van hun boek.