3AC Sportklassen

Tijdens de week van 17- 21 september mochten de derdes genieten van een héél sportieve week. De derdeklassers gingen op sportklas naar de sporthal in Zaffelare. Daar deden ze afwisselend sportles en gewone les (ook in een sportief kleedje).
Ze maakten kennis met minder gekende sporten zoals bounce-ball, ringstick, mini-tennis…  Ook sportiviteit, ploeggeest, fairplay kwamen aan bod bij activiteiten zoals estafetten, kapiteinbal,een groot ganzenbordspel met sportopdrachtjes. Tijdens de gewone lessen leerden we o.a. over spreekwoorden i.v.m. sport, de Olympische Spelen vroeger en nu, …
De week was heel goed gevuld en ging supersnel voorbij. Moe, maar toch héél tevreden keerde iedereen op vrijdagavond huiswaarts.