TerugDownload dit volledige album (Flickr)

1PA Kabouters

Voor de vakantie kregen we in de peuterklas bezoek… kleine voetstapjes leiden naar onze kring… Wie was hier geweest? Er lag een piepklein rood pinnemutsje bij… Miel wist het onmiddellijk! Die muts was van een kabouter!!
Samen trokken we onze jas en onze regenlaarsjes aan en gingen we wandelen in de tuin van de school… op zoek naar paddenstoelen, want daarin leven die kaboutertjes! En ja hoor! We vonden er heel veel!! Onderweg deden we allerlei opdrachtjes en kregen de peuters zelf een pinnenmuts op het hoofd.
De schatten die we vonden in het bosje verzamelden we in bakjes en na afloop mochten we een huis blotevoetenpad doen! Wat leuk om met blote voetjes op het mos, in de blaadjes, takjes, schors, zand,… te stappen!! Sommige kapoentjes wouden er zelfs eens in zitten 
Onze klaspop Jules wou ook een kabouter zijn, hij zette een mutsje op en wreef scheerschuim aan zijn kin… dat was zijn baard! Gekke Jules!! De scheerschuim gebruikten we ook samen met verf om onze eigen pinnenmuts te maken. En weet je, onze handjes roken heerlijk!Download dit volledige album (Flickr)