TerugDownload dit volledige album (Flickr)

1PA Sneeuwpret

Tijdens thema kleuren begon het plots te sneeuwen… Dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Enkele sloebers namen hun slee mee naar school. We kleedden ons lekker warm aan en trokken naar buiten.  (Sommige peuters probeerden eens zonder wantjes, maar ondervonden al snel dat ze die toch beter aanhielden!)

Onze klaspop Jules was natuurlijk ook van de partij! Veel peutertjes zaten het liefst van al op de slee en lieten zich voorttrekken. Maar sommigen waren echt wel stoer en trokken soms 1 of zelfs 2 vriendjes vooruit! Voor de juf en meester waren er vele kleine handjes nodig, maar samenwerken loont!!

Omdat het buiten wel echt koud was, namen we sneeuw mee naar binnen in onze ontdekbak. We voelden en keken en vonden het allemaal nogal… WIT! Daarom haalden onze meester en juf de verfdozen boven en mochten we de sneeuw schilderen in alle kleuren van de regenboog.

Toen we in de namiddag terugkwamen, was er iets raars gebeurd. Onze sneeuw was weg! Er zat enkel nog ‘vuil’ water in de ontdekbak! De sneeuw was gesmolten!

 Download dit volledige album (Flickr)