TerugDownload dit volledige album (Flickr)

1PA De eerste schooldag

Toen we maandag morgen voor de eerste keer ons klasje binnenkwamen, waren we niet alleen… Juf Gerda, snoezelmoeke Ilse, stagejuf Melissa en juf Ellen waren in ons klasje aanwezig om ons welkom te heten. En we kregen ook heel wat vriendjes bij! 10 kapoentjes zijn alvast flink gestart!

We speelden met z’n allen in de klas, verkenden de toiletjes en gingen al flink in de kring zitten… Juf vroeg waar Jules was… Maar die lag nog te ronken in zijn bedje met zijn pyjama aan… de sloeber!!

We maakten hem snel wakker en deden samen zijn kleertjes aan, want naar school gaan, doe je niet in je pyjama!

Daarna mocht elke kapoen eens bij de juf komen. We mochten zelf ons ‘symbooltje’ kiezen. Louis had een beetje traantjes, maar als broer Emile hem een knuffel gaf, was dit al gauw weer beter en kwam hij al snel ook een symbooltje kiezen!

Alle boekentassen waren verzameld in een grote mand… Maar van wie is nu welke boekentas? Onze kapoenen wisten het maar al te goed!! We keken met z’n allen wie welke boekentas heeft en legden al zelf onze fruitdoosjes in de fruitbak en de brooddozen in de broodbak. Zoveel lekkers!!

Juf vertelde nog een verhaaltje en we speelden nog volop met al het speelgoed. Wat is naar school gaan fijn!! We zijn in elk geval al goed gestart in de peuterklas!Download dit volledige album (Flickr)