1KA We bereiden ons voor op de komst van Sinterklaas

De periode rond Sinterklaas is ongetwijfeld de leukste tijd van het jaar voor een kleuter, dat kan je vast wel zien aan de glunderende gezichten.
In de klas mogen we ons verkleden als Sinterklaas en Zwarte Piet en mogen we net als Zwarte Piet oefenen met het gooien van cadeautjes in de schoorsteen.
We knutselden onze eigen pietenmuts of mijter, tekenden Zwarte Piet in de nacht met houtskool en probeerden zelf pepernoten, wortels en andere lekkernijen te boetseren.
Wat ook zeer leuk was, is dat we wat hooi en stro mochten lenen van het paard van Sinterklaas om in de klas mee te spelen.
Nu tellen we vol spanning af naar het bezoek van de Sint op school. Zou hij iets in ons schoentje komen stoppen?