De oudervereniging vertegenwoordigt alle ouders met kinderen op onze school.

Haar voornaamste taak bestaat erin alle mogelijke initiatieven te ontwikkelen om de banden tussen de ouders, de kinderen, de leerkrachten en de directie te versterken.

Via samenwerking en het organiseren van een waaier van activiteiten kan dit doel bereikt worden. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van pedagogische activiteiten, het verlenen van ondersteuning bij de vele schoolse activiteiten, het financieel steunen van de school bij aankoop van materiaal, bouwprojecten, e.d.m.

Voor problemen betreffende uw kind(eren) en de klas richt u zich steeds rechtstreeks tot de klastitularis en / of de directeur. U kunt bij de mensen van het oudercomité altijd terecht met algemene vragen, ideeën en / of voorstellen.

9 december 2019
Zoete Zondag
7 februari 2019
Algemene vergadering oudercomité
1 maart 2019
Trotsmoment
Vanaf 1 maart
Fietstocht
Schoolfeest
19 mei 2019
Receptie plechtige communie (half elf)
26 mei 2019
Receptie eerste communie (rond half één)
21 juni 2019
Afsluiting schooljaar oudercomité

Reeds actieve medewerkers, indeling werkgroepen en verdere info zie onderaan

De voorzitter van het oudercomité is Dhr. Filip Stas en is te bereiken via mail – filip.stas@skynet.be.

ALLE BEETJES HELPEN!

Wens je graag deel te nemen aan een werkgroep, als actief lid of als hulp.

Vul dan onderstaand formulier in:

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.